Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Battlefield 4

A Battlefield már eddig is számtalan rajongót szerzett, de a fejlesztők nem űlnek a babérjaikon, a negyedik részbe mindent beleadtak, hogy bombaként robbanjon be a piacra. A megjelenés ősszel várható, de az első képek, videók máris sokakat lenyűgöztek.

Amikor egy már ismert játék újabb része piacra kerül, akkor az első ami érdekli a leendő vevőket, hogy vajon milyen lesz a látványvilág, grafika. A Battlefield 4-nek nem kell szégyenkeznie, hihetetlenül valósághű, aprólékosan kidolgozott grafika fogja jellemezni, olyan, amilyet eddig egyetlen játékban sem tapasztalhattunk meg. A grafikai fejlesztés eredményeképpen viszont elképzelhető, hogy sokan fogják elavulttá nyílvánítani az addig full-extrás PC-jüket.

A Battlefield 4 gyakorlatilag minden jelenlegi platformra kapható lesz: Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4, PC.

Az új rész kampánya nem lesz egyszerű, viszont igazán izgalmas lesz. A végigjátszás során többféle jármű is a segítségünkre lesz, a környezet pusztulása is rendkívül élethűre sikerül.

A Multiplayert a Battlelog fogja még élvezetesebbé tenni. Ennek segítségével ugyanis játék közben is elérhetjük a statisztikákat, vagy megnézhetjük, hogy a barátaink épp mivel játszanak.

Battlefield 4 trailer:

0 Tovább

A Saints Row jó útra tér

A Saints Row története egyértelműen sikeresnek mondható, különben nem várnák annyira a rajongók a következő epizódot. A GTA sorozathoz hasonlított, de attól a kivitelezésében, extrémitásával mégis merőben más sandbox játék az új résznek már az alaptémájával is sokkolni kívánja a rajongókat.

A Saints Row 4 sztorija szerint a bűnöző banda feje úgy dönt, hogy elindul az elnökválasztáson és meg is nyeri azt. Bár sikeres a kormányzásban (államadósság csökkentése, éhínség felszámolása stb) mégsem örülhet ennek, mivel a földönkívüliek elrabolják a stábjával együtt. Az idegenek célja az lenne, hogy a politikusokat így rákényszerítsék arra, hogy teljesítsék a követeléseiket. A földönkívüliek csak egyvalamivel nem számoltak: életüket féltő politikusok helyett a világ legveszedelmesebb bűnözőit rabolták el.

Innentől kezdve a játék menetére a már „megszokott” extrémitás, humor és a jó ízlés határát rendszeresen megsértő megoldások a jellemzőek. Az előző részben látott bejárható területnek ebben a részben hozzávetőlegesen a dupláját kapjuk.

Saints Row trailer:

0 Tovább
12
»

Game hírek

blogavatar

Konzol és PC játékokkal kapcsolatos hírek, tesztek, érdekességek.

Utolsó kommentek