A Battlefield már eddig is számtalan rajongót szerzett, de a fejlesztők nem űlnek a babérjaikon, a negyedik részbe mindent beleadtak, hogy bombaként robbanjon be a piacra. A megjelenés ősszel várható, de az első képek, videók máris sokakat lenyűgöztek.

Amikor egy már ismert játék újabb része piacra kerül, akkor az első ami érdekli a leendő vevőket, hogy vajon milyen lesz a látványvilág, grafika. A Battlefield 4-nek nem kell szégyenkeznie, hihetetlenül valósághű, aprólékosan kidolgozott grafika fogja jellemezni, olyan, amilyet eddig egyetlen játékban sem tapasztalhattunk meg. A grafikai fejlesztés eredményeképpen viszont elképzelhető, hogy sokan fogják elavulttá nyílvánítani az addig full-extrás PC-jüket.

A Battlefield 4 gyakorlatilag minden jelenlegi platformra kapható lesz: Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4, PC.

Az új rész kampánya nem lesz egyszerű, viszont igazán izgalmas lesz. A végigjátszás során többféle jármű is a segítségünkre lesz, a környezet pusztulása is rendkívül élethűre sikerül.

A Multiplayert a Battlelog fogja még élvezetesebbé tenni. Ennek segítségével ugyanis játék közben is elérhetjük a statisztikákat, vagy megnézhetjük, hogy a barátaink épp mivel játszanak.

Battlefield 4 trailer: